Meteen naar de content

Meest gestelde vragen

local_shippingBezorging

Vandaag besteld voor 18:00 uur, morgen in huis.

Dat kan helaas niet.

U kan wel een uur indicatie geven bij de opmerking van uw bestelling. Wij proberen dan rond het gewenste tijdstip te leveren maar ook dat kan afwijken als er veel bestellingen zijn of door files onderweg.


De chauffeur is niet verplicht om tijdens de bezorging telefonisch contact op te nemen. Wij kunnen dit om deze reden dan ook niet garanderen. Er is wel een mogelijkheid om een telefoonnummer te noteren bij de bezorggegevens tijdens het bestelproces en een opmerking laten om alvorens telefonisch contact op te nemen.


De chauffeur is niet verplicht om de bestelling bij de buren af te geven. Wij kunnen dit dan ook niet garanderen. Wij adviseren altijd om telefonisch bereikbaar te zijn om zo samen een oplossing te zoeken in geval van afwezigheid.

Wij bezorgen 7/7.

Als het over een groot bestelling gaat voor meerdere locaties kan u ons contacteren via ons contact formulier

De bezorgers kunnen niet altijd de traktatie bij de buren afgeven, want wellicht zijn die ook niet thuis of willen zij de traktatie niet aannemen. Helaas gaat de traktatie dan mee terug met de bezorger en de klantenservice of de chauffeur zelf zal proberen telefonisch contact op te nemen om een oplossing te vinden. Een tweede afleverpoging kost helaas wel geld.

credit_cardBetalen


Onze betaalmogelijkheden zijn: Creditcard, Debet card, Paypal. Bestel je zakelijk? Dan kun je op factuur betalen. 

De factuur wordt gestuurd 1 dag na de levering van de taart.
Er wordt een betalingstermijn gehanteerd van 14 dagen.

support_agentklachten


Wanneer u niet tevreden bent over uw bestelling, kan u met ons contact opnemen via info@taartenland.be. Wij nemen iedere klacht/feedback serieus en lossen dit zo snel mogelijk op met u.

Wanneer het product beschadigd is geleverd adviseren wij om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via info@taartenland.be or +32486488011. Wij ontvangen graag per mail een foto van het beschadigde product en wij proberen zo snel mogelijk een oplossing te zoeken.

cakeIngrediënten


Ingrediënten: suiker, magere MELK (LACTOSE), scharrelEI, TARWEbloem (GLUTEN), water, aardbeien, plantaardige palmolie ongehard, plantaardige palmpitolie ongehard, gemodificeerd aardappel zetmeel, magere MELKpoeder (LACTOSE), AMANDELEN, glucosestroop (TARWE), TARWEZETMEEL (GLUTEN), aardappelzetmeel, emulgatoren: E322, E405, E433, E450, E471, E472a, E472b, E477, rijst, CACAOmassa, gedroogde glucosestroop, weipoeder, dextrose (MAïS, TARWE), rijsmiddel: E500, verdikkingsmiddelen: E401, E415, E466, stabilisatoren: E170, E405, E407, E420, E422, SOJAmeel, volle MELKpoeder (LACTOSE), MELKeiwit (LACTOSE), invertase, voedingszuur: E330, kleurstoffen: E101, E104¹, E122¹, E124¹, E131, E151, E160a, geleermiddel: E440, plantaardig kokosvet ongehard, melasse, CACAOboter, scharrel EIgeel, zout, boteraroma (LACTOSE, MELK), scharrelEIgeel, natuurlijke aroma, conserveermiddelen: E200, E202, E330, zuurteregelaars: E330, E331 (MAïS, TARWE), LACTOSE (MELK), aroma, palmolie, abrikozen aroma, E422glycerine, natuurlijke vanille aroma, alcohol, antioxidanten: E330

live_help

heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden?

Onze klantendienst help u verder

Taart Personalisatie

Maak je taart bijzonder met een persoonlijke afbeelding, logo of een leuk tekst

Rechtstreeks bij de bakker

Onze taarten zijn allemaal vers gemaakt hetzelfde dag van de levering.

Levering 7/7

Vandaag voor 18u besteld, morgen aan huis geleverd!
Levering 7/7 mogelijk in de provincie Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant.